Facaderenovering - giv et godt førstehåndsindtryk

Der er nok ikke mange, der skænker det en tanke, men en stor del af de opgaver stukkatøren løser er facaderenovering. Facaden på en bygning er som et gigantisk visitkort. En flot facade giver dine besøgende et positivt førstehåndsindtryk, den flotte facade virker indbydende - og så er den praktisk!

Det økonomiske aspekt i facaderenoveringen

For en facaderenovering handler jo ikke blot om udseende. Facaderenoveringen holder dit hjem og dit indeklima sundt og tørt, hvis den vel at mærke bliver udført og holdt ved lige på fornuftig vis. Og ved at følge vores kvalificerede instruktioner i hvordan din facaderenovering skal udføres, kan det give dig betydelige besparelser på sigt. 

Rubin Stuk & Søn er medlem af Byg Garanti. Du får dermed sikkerhed for, at vi er godkendt af Dansk Byggeri samt en række andre fordele.
 

Få hjælp til at komme i gang

Der er uendeligt mange muligheder for udførelsen og udformningen af din facaderenovering. Og måske synes du, det er uoverskueligt at finde ud af, hvor du skal starte og slutte. Det første du kan gøre er at se de forskellige løsninger, vi har lavet, for at danne dig et overblik over hvad du godt kan lide. Og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig på vej med din facaderenovering!